problema update tableta bberry
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
problema update tableta bberry
Am mare nevoie de ajutorul vostru pentru a iesi din dintr-o mare problema la care nu gasesc nici o rezolvare pe nicaieri..mi-am cumparat o tableta bbery playbook noua din magazin..cand o deschid tre sa o conectez wi-fi..se conecteaza iar cand tre sa merg la urmatorul pas pentru a continua imi spune ca,conexiunea nu e posibila pentru update(mai exact scrie in franceza"connexion au serveur de mise a jour impossoble.(2011))astept cum nerabdare raspuns..multumesc de ajutor
se pare ca totusi persista problema la incarcarea paginii google, chiar daca sunt in aceasi incapere cu routerul. nu cred ca este de vina routerul, posibil o setare din browserul tabletei, de multe ori da eroare de conectare si pe app.world, nu se poate conecta la server.
de unde se da un re-boot? mersi
de unde se da un re-boot? mersi