sunt utilizator nou de BB si ... mi s-au ivit niste probleme
1. de vreo saptamana am observat ca telefonul nu mai intra in stand-by la introducerea in tocul original. inainte nu aveam asemenea probleme, n-am reusit sa imi dau seama ce se intampla. n-am schimbat nicio setare.
2. nu mai pot descarca aplicatii din appworld. imi apare urmatoarea eroare: CANNOT GET NEW TOKEN DUE TO DEVICE OFFLINE STATE. ERROR ID 40760. Mentionez ca am permanent conexiune de date, pot folosi browserul, pot cauta aplicatii, dar cand vreau sa descarc, imi apare eroarea precizata. anterior am putut descarca aplicatii fara probleme.
multumesc anticipat
BB nu mai intra in stand-by la introducerea in husa si nu mai pot folosi appworld
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
am mai butonat si mi-am dat seam ca pe conexiunea 3G nu pot folosi AppWorld, dar pe wi-fi n-am nicio problema. cand sunt conectat la un router wireless sau un hot spot, pot accesa AppWorld, descarca si instala aplicatii fara nicio restricție. incă nu am o explicație pentru fenomen, dar dacă mai aflu ceva, postez.