numele meu este Adi B. si sunt nou posesor de Bold 9780. sunt fan sony ericsson, dar am sa prefer tot mai mult BB-ul, din cauza tastaturii qwerty.
sunt din cugir, judetul alba......si o sa am nevoie de ceva sfaturi de la voi, membrii comunitatii BB romania!!!
ma inclin!
Salutare,
Reguli forum
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
E bine si aici!
Copiezi contactele pe sim.... bagi simul in Blackberry.... si gata.... daca ai mai multe contacte decat incap pe sim.... le stergi pe cele copiate prima oara si introduci din nou simul in sony ericsson si faci aceasi schema!
Copiezi contactele pe sim.... bagi simul in Blackberry.... si gata.... daca ai mai multe contacte decat incap pe sim.... le stergi pe cele copiate prima oara si introduci din nou simul in sony ericsson si faci aceasi schema!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
mnzwu scrie:am reusit cu gmail, mi-am facut sincronizare de pe gmail dupa ce ai importat toate contactele acolo....
dar, cu blackberry Desktop, poti salva contactele pe comp, sa ai un backup facut?
BlackBerry face update in computer daca ii setezi tu sa faca. Si salveaza tot in fisiere bak. Eventual daca vrei il setezi sa-ti faca backup si direct pe serverele lor la o anumita perioada, eu am setat la 30 de zile. Si asa sunt sigur 100% ca nu pierd nimic.
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul