Problema BB 9000 BOLD
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Problema BB 9000 BOLD
Am si eu o problema ! Mi s-a descarcat complet telefonul ( bb 9000 bold) si cand l-am bagat la incarcat si am incercat sa il deschid nu se mai aprinde , beculetul rosu sta aprins doar ! Am fost si la service sa ii dea un puls bateriei si la fel ce poate sa aiba? e urgent multumesc
-
- Membru Junior
Salut, si eu am avut o astfel de problema, cu 8900 curve dar s-a rezolvat prin schimbarea bateriei, dar incearca mai intai de toate sa cauti un coleg cu bb9000 sa ti imprumute bateria (daca e posibil acest lucru) sa vezi daca bateria e de vina sau altceva.....
ma gandesc ca in mod normal cei de la service ti-au ”masurat” bateria daca mai e in parametrii normali, asta inainte sa i dea un puls cum spui tu.... daca nu au facut asta .... du-te si cauta un nou service pro. Bafta!!!
ma gandesc ca in mod normal cei de la service ti-au ”masurat” bateria daca mai e in parametrii normali, asta inainte sa i dea un puls cum spui tu.... daca nu au facut asta .... du-te si cauta un nou service pro. Bafta!!!
”Marile probleme ale vieţii nu sunt niciodată definitiv rezolvate.
Cînd ni se pare că sunt, suntem întotdeauna în pierdere.”
CGJ
Cînd ni se pare că sunt, suntem întotdeauna în pierdere.”
CGJ
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit