Probleme mesagerie instantanee

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9300
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Închis
Cristina
Nou Venit
Nou Venit

Probleme mesagerie instantanee

Mesaj de Cristina »

Am o problema cu functionarea mesageriei si sper ca am sa gasesc sprijin printre "utilizatorii profesionisti "ai BB -urilor , eu fiind un novice in tehnologie.

Nu mai am posibilitatea sa accesez nici un contact ! Am posibilitatea de a vedea ultimul rand pe care "contactul" mi-l trimite insa nu am posibilitatea de a deschide fereastra si de a raspunde ......
Poate e necesar sa spun ca am acceptat ieri "intrarea " intr-un GRUP BLACKBERRY si de atunci au aparut probleme de accesare a chat-ului cu lista veche .Am crezut ca se vor rezolva problemele daca sterg intrarea grupului insa se pare ca n-am rezolvat nimic.Foarte posibil sa fie doar o coincidenta aparitia problemelor in functionare....

Daca printre voi sunt persoane care pot sa ma ajute sa rezolv situatia sau macar sa ma indrume spre o solutie , va multumesc anticipat!

Cristina
alecs
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de alecs »

ce model de blackberry utelizezi
gandaceL
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de gandaceL »

buna nici eu nu ma pot inregistra la ei si de aceea nu imi merge nimic o adresesa de mess,bbm,nimic.
Dixon
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Apple
Retea GSM: Telekom

Mesaj de Dixon »

Subiectul datează din 28/11/2011, înainte de-a posta mai uitati-vă şi la data postării...

Oricum, @Cristina a rezolvat problema în privat...
:)
Închis

Înapoi la “BlackBerry Curve 3G - Seria 9300”