Blackberry Curve 8900
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
Dixon scrie:Please translate in Romanian language. Thanks
Are dreptate nici mie nu-mi apare butonul New MMS cum zic pe tutoriale .... bine .... sincer n-am trimis un MMS in viata mea si nici nu cred ca o sa trimit
Exista intotdeauna mail-ul sau facebook.
....Si totusi poti verifica la Options - Advanced Options - Service Books ca sa vezi daca ai MMS Client.
Si tot la Advanced Options sa dai la Host Routing Table , (butonul Blackberry) si Register Now. Dar merge doar daca ai optiune de Blackberry la abonament.
Ultima mea sugestie e sa-ti faci upgrade sau downgrade la OS sau reinstalare sa vezi daca iti apare atunci. Desi parerea mea e ca nu se merita. Daca totusi vrei aici ai instructiuni:
http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-Curve/How-can-I-get-my-8900-to-upgrade-to-os5/td-p/545965
-
- Nou Venit
Felicitare pentru achizitie atunci . Ca sa iti pui abonament de Blackberry trebuie sa vorbesti la operatorul care esti.
Daca esti la Cosmote iti recomand o varianta mai ieftina: iti pui optiunea Cosmote Connect Mobile S. N-ai chiar toate serviciile (push mail, yahoo messenger oficial, blackberry protect), dar poti sa-ti iei niste programe si rezolvi.
Daca esti la Cosmote iti recomand o varianta mai ieftina: iti pui optiunea Cosmote Connect Mobile S. N-ai chiar toate serviciile (push mail, yahoo messenger oficial, blackberry protect), dar poti sa-ti iei niste programe si rezolvi.
-
- Nou Venit
Scuze ca te contrazic dar over the air se foloseste din ce stiu eu numai pentru download apps, nu si pentru reinstalare/upgrade sistem de operare. Poate nu stiu eu ca lumea....
Din cunostiintele mele upgrade/reinstalare sistem de operare se face numai prin cablu legat la pc cu blackberry desktop. ai optiunea acolo si iti scoate versiunile compatibile cu al tau.
Din cunostiintele mele upgrade/reinstalare sistem de operare se face numai prin cablu legat la pc cu blackberry desktop. ai optiunea acolo si iti scoate versiunile compatibile cu al tau.