Salutare

Noii membrii sunt invitati sa se prezinte aici ca sa ii putem cunoaste si noi
Reguli forum
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
zyyd
Nou Venit
Nou Venit

Salutare

Mesaj de zyyd »

Numele meu este Ovidiu, detin de foarte putin timp un bb 9900 si ma bucur ca m-am inscris in comunitate. Sunt novice in bb asa ca o sa va mai cer ajutorul.
Multumesc si va dorec o zi cat se poate de buna.
claudiu_b
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de claudiu_b »

Salut, sunt Claudiu si sunt si eu nou in ceea ce inseamna blackberry. am de 2 luni un 9780 si pana acum doar cuvinte de lauda pt telefon. Ma bucur ca exista o comunitate bb in romania. O zi bune si ne mai auzim.
Catalin
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Catalin »

Bine ati venit amandoi! Sper sa va gasiti raspunsurile la intrebarile voastre! Bafta
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
Dariana
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Dariana »

Buna,si eu sunt noua. Ma numesc Dariana,nu am inca un Blackberry,insa doresc sa-mi cumpar,tocmai de aceea m-am si inscris. O seara placuta in continuare tuturor!
Dariana
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Dariana »

Buna!Si eu tot BB bold 9780 vreau sa-mi cumpar....poti sa-mi dai cateva detalii privind telefonu?(adica cum se comporta,daca tine bateria si mai ales in legatura cu internetu',in cazu in care l-ai luat la liber)...daca nu te deranjeaza.
Dariana
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Dariana »

claudiu_b scrie:Salut, sunt Claudiu si sunt si eu nou in ceea ce inseamna blackberry. am de 2 luni un 9780 si pana acum doar cuvinte de lauda pt telefon. Ma bucur ca exista o comunitate bb in romania. O zi bune si ne mai auzim.

Buna!Si eu tot BB bold 9780 vreau sa-mi cumpar....poti sa-mi dai cateva detalii privind telefonu?(adica cum se comporta,daca tine bateria si mai ales in legatura cu internetu',in cazu in care l-ai luat la liber)...daca nu te deranjeaza.
claudiu_b
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de claudiu_b »

Buna dariana. Lam luat la liber si deocamdata folosesc pt net optiunea cu 4 euro de la orange pt inceput. Netu merge destul de greu, iar youtube deloc :D . Messengerul si e-mail-ul merge bine fara probleme. Daca il folosesti in plin bateria tine 3-4 zile. In rest imi place mul telefonu. Sper sa iti fie de folos. O seara placuta.
Dariana
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Dariana »

claudiu_b scrie:Buna dariana. Lam luat la liber si deocamdata folosesc pt net optiunea cu 4 euro de la orange pt inceput. Netu merge destul de greu, iar youtube deloc :D . Messengerul si e-mail-ul merge bine fara probleme. Daca il folosesti in plin bateria tine 3-4 zile. In rest imi place mul telefonu. Sper sa iti fie de folos. O seara placuta.

Deocamdata folosesc un samsung D990i,de care sunt foarte multumita,dar nu o sa ma mai tina mult :( si vreau sa-mi iau un alt telefon. De ceva timp tot caut telefonu ideal,si BB 9780 pare perfect pentru ce vreau eu:sa tina bateria destul de mult(pentru mine si 2 zile e suficient,pentru ca actualu' telefon nu prea mai are "viata in el"),sa pot scrie repede mesaje si...sa pot folosi netul din cand in cand,google,diverse site-uri facebook. Ieri am fost la cosmote si mi-au zis ca pot folosi BB ca un telefon normal,dar nu pot avea acces la internet daca nu am un abonament de date.
claudiu_b
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de claudiu_b »

Mult succes. Iti recomand telefonul pt ce vrei sa il folosesti.
Dariana
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Dariana »

Mersi pentru informatii.O seara placuta in continuare!
Închis

Înapoi la “Membrii noi in Comunitate”