push e-mail
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
push e-mail
as dori sa-mi configurez gmail(am inteles ca yahoo nu merge) pe telefon si nu stiu cum. mentionez ca am cartela vodafon. va rog ajutati-ma
este ok si yahoo si gmail , eu prefer gmail sincer , poti incerca shangmail sau logic mail , singura chestie sa te pricepi putin sa configurezi pop3 , oricum maj. tutorialelor explica mura in gura , eu am incercat de unu singur si am reusit , mentionez ca tot cartela prepaid vodafon detin , daca ai activa chiar si acea optiune de 5 euro ai la dispozitie acei 15mb si poti verifica , uite setarile pt prepaid aici ===>
Setari VODAFONE APN:live.pre.vodafone.com (cartela) Username for APN:live Password for APN:vodafone
ps. go to m.opera.com downloadezi de acolo instalezi , inchizi tel. si il dechizi , scoti bateria din el . sper sa te ajute pt. ce ai nevoie !
Setari VODAFONE APN:live.pre.vodafone.com (cartela) Username for APN:live Password for APN:vodafone
ps. go to m.opera.com downloadezi de acolo instalezi , inchizi tel. si il dechizi , scoti bateria din el . sper sa te ajute pt. ce ai nevoie !
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit