10.3.1.1016 cu autoloader
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Ce update ai făcut și care pas vrei să-l sari? Restore trebuie să faci doar dacă nu vrei să instalezi toate aplicațiile, conturile de mail, FB șamd din nou. Nu uita că autoloaderul îți instalează OS complet nou și nu face de la sine restore! Există însă posibilitatea de a face update fără să ștergi sistemul și anume cu programul SACHESI. Funcționează la fel ca și când ai face update OTA, dar este ceva mai complicat...când voi avea ceva timp voi posta un tutorial referitor la modul de a face update cu Sachesi. Dar nu prea cred că va fi înainte de sărbători. În plus eu prefer metoda cu autoloaderul.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Z10
- Retea GSM: Vodafone
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
Telefonul functioneza foarte bine, dar nu vrea sa sune cand sunt apelat. Am tot umblat prin setari....nimik! Ce as putea sa mai fac?
Si nu mai pot sa-l conectez cu BBLink. Adica, imi apare conectat, dar imi spune sa-l deconectez, sa fac Setup de pe device si apoi sa-l leg la calc. Aici chiar ca m-am incurcat !
Si nu mai pot sa-l conectez cu BBLink. Adica, imi apare conectat, dar imi spune sa-l deconectez, sa fac Setup de pe device si apoi sa-l leg la calc. Aici chiar ca m-am incurcat !
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Setări / Notificări / Profiluri/ Normal/ Personalizare notificări de aplicații iar aici setezi ce ton vrei pentru fiecare aplicație: telefon, conturi de mail, BBM șamd. După cum vezi la 10.3.1 e puțin mai complicat dar ai mai multe opțiuni. De exemplu culoarea ledului poate fi schimbată pentru fiecare aplicație.
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit