Buna
am o problema ,poate s-a mai discutat
mi-am activat bb internet 4 de la orange
totul ok
doar ca imi ia bani
am primit de la orange ca am activata optiunea (dar raman fara credit)
ar trebui sa imi fac ceva setari particulare ????
Multumesc anticipat
Abonamebt bb
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
mi-am activat si eu optiunea blackberry unlimited 5 de la orange si dupa ce am trecut la z10, aceasta optiune nu mai este compatibila! si am facut cost suplimentar. am sunat de 2 ori la ei sa-mi explice ce se intampla, odata mi-au zis ca este eroare de la cronos, apoi ca nu stiu, sa fac o sesizare scrisa in orage shop. am mers astazi la shop si angajatul de acolo a incercat sa-mi explice cum un telefon blackberry nu este compatibil cu o optiune blackberry. pentru aceasta optiune anul trecut am prelungit contractul cu ei si acum sa-mi zica ca e nefolositoare!
Din pacate (pt unii) BIS nu mai este necesar pt os10 .mirceabb scrie:mi-am activat si eu optiunea blackberry unlimited 5 de la orange si dupa ce am trecut la z10, aceasta optiune nu mai este compatibila! si am facut cost suplimentar. am sunat de 2 ori la ei sa-mi explice ce se intampla, odata mi-au zis ca este eroare de la cronos, apoi ca nu stiu, sa fac o sesizare scrisa in orage shop. am mers astazi la shop si angajatul de acolo a incercat sa-mi explice cum un telefon blackberry nu este compatibil cu o optiune blackberry. pentru aceasta optiune anul trecut am prelungit contractul cu ei si acum sa-mi zica ca e nefolositoare!
Aia de la serviciul clienti sunt varza oricum.
Tre sa fi atent la traficul de internet de acum incolo
Din pacate pt tine e ca platesti bis degeaba,sper sa poti renunta
Bafta