din pacate iphone 4 se dec pe imei, si costa 120 euro, sau maie si o varianta cu gevey sim(costa 150 lei)
iar samsung galaxy 9001 nu am solutie, te-as putea ajuta cu solutie pt. i9000(dar nu sunt sigur ca va merge), poti doar incerca
Decodare orice model de Blackberry instant
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Enter Network MEP Code (0 left)..pentru problema asta m-au ajutat doar baietii de la http://www.dm3unlock.com/service/ro/andrei/ serviceul e in Craiova....pentru ce-i care aveti aceeasi problema.O zi buna
Nu am inteles exact notiunea de deblocare: se refera si la chestia aia ce o cere cu data plan? Adica: daca nu sunt conectat la Wi-Fi, cand intru pe facebook imi zice: "You are currently on a service plan that does not support this application, please connect to a Wi-Fi network or contact your service provider....."