cand bagi o cartela, Z10 isi "trage" un updatemic cu setarile operatorului.
Blackberry face release la update direct catre operatori...asa ca e de prefereat o cartela de Vodafone sau Orange.
Update Oficial 10.2.1.537 - 28 ian 2014
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
da iti vine.doctoracu scrie:Daca am varianta leak 10.2.1.1925 cu radio 1926 mai primesc updateul asta? Eu am incercat sa fac updateul inclusiv cu o cartela Orange in el, dar nu a ajuns.
Daca nu apare pana diseara, reinstaleaza 1925 si apoi la primul BB Link iti apare update.
La mine asa a mers.
Me like Berryes!
-
- Nou Venit
OMG! OMG! OMG! Ai avut dreptate. Mi-am luat o cartela Orange și a mers din prima!!! Sunt atât de incantata, ca un copil mic la care a ajuns Mos Crăciun ) mulțumesc mult de tot!Static scrie:Ar putea fi din cauza SIM-ului de la Cosmote...din cate stiu Blackberry a fost adus in Romania doar de Vodafone si Orange.
Incearca sa scoti SIM-ul si sa cuplezi din nou.
pt ca BB, atungi cand bagi o cartela, isi face un update mic de vreo 8Mb cu datele operatorului.
Dar totusi este ceva ciudat....ar trebui sa mearga cu optiunea nr 3. scrisa de mine.
Ce iti zice cand faci asta?
PS.: pt cei ce întâmpina probleme ca și mine, cea mai banala și ieftina cartela orange, desigur tăiată microsim, will do the trick ;-)
- Static
- BBerry.RO Team
Happy Birthday! )Daniela Florescu scrie:OMG! OMG! OMG! Ai avut dreptate. Mi-am luat o cartela Orange și a mers din prima!!! Sunt atât de incantata, ca un copil mic la care a ajuns Mos Crăciun ) mulțumesc mult de tot!
PS.: pt cei ce întâmpina probleme ca și mine, cea mai banala și ieftina cartela orange, desigur tăiată microsim, will do the trick ;-)
Me like Berryes!
- Static
- BBerry.RO Team
cum adica nu te lasa sa te loghezi ??danj scrie:La mine nu vede update-ul (Z10 STL2 pe Vodafone). Nici pe telefon, nici pe Link. Bine, Link nici nu ma lasa sa ma loghez cu BBID. Am dat restart la calculator, la telefon, la tot. Poate la vodafone e mai tarziu.
ce eroare iti da?
trebuie sa fi logat musai..
Me like Berryes!