Salut! BB9320, BB8707v
Reguli forum
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
Salut! BB9320, BB8707v
Salut, ma numesc Sorin si sunt posesorul unui BB9320 OS 7.1 si a 2 BB8707v cu OS-uri 4.10... si 4.2... Le folosesc pe toate, pe rand... si nu ma deranjeaza ca unele sunt deja depasite, isi fac treaba de baza pt ce-mi trebuie. Imi place BlackBerry OS pt ca-i cizelat, mi se pare foarte practic, destul de stabil si atragator tehnic, il poti chiar... studia amanuntit pe bucatele. Este un sistem cu totul diferit de celelalte mai de... consum daca pot sa ma exprim asa. In plus, nu consuma MB pe paine ca alte OS-uri acum la moda. Iar telefoanele mi se par lucrate cu grija. Cred si as vrea sa ramana cel mai fain sistem de telefoane mobile. Am aflat din cautare despre forum. Va doresc o zi frumoasa tuturor!