Blacberry Z 10 liber de retea nu se poate seta APN pe Digi

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria Z10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

de ce nu trimiteti o intrebare catre digi?
Me like Berryes!
geko
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de geko »

Multumesc pentru raspunsuri. Mentionez ca setarile de date le-am facut bine.
Voi face un security wipe, iar daca nu merge voi face o sesizare scrisa (prin contul de la digi) la RDS. Voi reveni cu noutati.
... Dupa security wipe: nimic nou> 3g numai voce -fara date...Am facut o sesizare la digi, m-au contactat si mi-au sugerat sa folosesc alt browser> opera mobile...?
terapia
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de terapia »

revin cu noutati ... am updatat la 10.2.1 cu un sim de orange, surpriza dupa 2 zile pe digi a aparut un nou update, practic am 10.2.1.2102 (telefonul e Z10 versiunea 102)
toate merg brici dar BBM mort in continuare. singura sansa de BBM e sa ma conectez pe WIFI. referitor la relatii cu clientii RDS, evident nu-i grija lor... probabil potentialii clienti cu BB nu sunt targhetul lor, de unde si lipsa de interes.
geko, fa un backup la tot ce ai, instaleaza un OS mai vechi manual apoi updateaza dupa un wipe total. nu vad nici un motiv sa nu mearga
Savi
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Savi »

Salut, am si eu tot un z10 achizitionat astazi, aceias problema cu internetul de la digi, am versiunea 10.2, am facut setarea la apn: internet si nu vrea de nicio culoare sa mearga. pareri?
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

e de la digi,
au semnat cu vodafone ca reteaua Vodafone sa preia semnlalul digi...inca lucreaza..
Me like Berryes!
Savi
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Savi »

da da, am vazut acum, mi-am bagat un abonament de cosmote in telefon si merge netul perfect. Acum am alta problema pe care o vad mai pe toate site-urile pe care am cautat rezolvarea. Face freeze si isi da restart ... nu am idee de la ce ar putea fi, cunoasteti vreo rezolvare?
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Z10”