blackberry Torch 2 (9810) BIS activat fără internet

Discutii despre Orange
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
lgfreak
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 2
Membru din: 10 Ian 2014, 10:11

blackberry Torch 2 (9810) BIS activat fără internet

Mesaj de lgfreak »

Va salut, sunt nou in comunitate si sper sa ma ajutați cu problema mea.

Am activata optiunea BIS (blackberry unlimited 4) si dupa ce am schimbat cartela de pe un storm 2 pe un torch 2 ( cu instalare de la 0 : 9810jAllLang_PBr7.1.0_rel1149_PL5.1.0.276_A7.1.0.342_Orange_Romania.exe) nu imi merge netul prin BIS. Problema e ca primesc mesajul de activare, imi apare simbolul berry cu un H in fata (deci viteza ar fi) dar nu pot accesa internetul decat pe wirless.
Am observat ca nu am primit toate service bookurile iar la setari e-mail e o singura optiune (enterprise activation). Am vorbit cu operatorii Orange si mi-au spus ca au oprit si repornit BIS ul dupa care am scos bateria dar degeaba...nimic schimbat.
Am incercat si OS-uri mai vechi si ultimul aparut la Vodaphone Uk (9810jAllLang_PBr7.1.0_rel2807_PL5.1.0.692_A7.1.0.1033_Vodafone_UK.exe) si acelasi rezultat.
Am colectat toate service-bookurile care le-am gasit pe internet intr-unu singur (cu ajutorul programului de la anworm Service Books care l-am gasit tot prin forumul vostru), l-am incarcat si degeaba, am mutat de la Storm la Torch service bookurile si tot degeaba, ca nu sunt vizibile toate.
Mai am o speranta dar ma indoiesc ca va functiona. Am obeservat ca primesc mesajul de inregistrare dar nu si cel care il trimite la activarea optiunii in care iti cere sa inchizi i sa deschizi telefonul. Astept sa expire BIS ul maine si pe urma il activez din nou, in speranta ca la primirea mesajului respectiv si inchiderea telefonului voi primi service-bookurile necesare.

Singura metoda care as mai incerca-o e sa puna cineva cu Torch 2 service-bookurile lui pe forum sa le bag pe al meu...si sa spuna ce OS are...

PLS HEEEEELP e al 4 lea Blackberry...nu as vrea sa renunt la el pt alte prostii de OS uri.
lgfreak
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 2
Membru din: 10 Ian 2014, 10:11

Mesaj de lgfreak »

update: mi-am reactivat BIS pe tel asta si am primit comfirmarea de la yahoo pe celalalt telefon care era conectat la wirless fara sim....am sunat iar la orange, am explicat ca nu am iconita "Email setup application" (apare dar nu face nimic cand dau pe ea), au spus ca trimit ei service-bookurile din nou si sa dau restart la tel in 15 min (asta e a 4 oara)...degeaba, la fel, aceleasi probleme...nu pot accesa internetul deloc prin serviciul de date.

pls cineva cu Torch 9810 sa-mi dea o solutie sau service bookurile

Edit: Am observat o chestie la Network Diagnostic Application raportul arata in felul urmator:

Blackberry Registration: Yes
Connected to Blackberry: No
Blackberry PIN-PIN: Abort
Scrie răspuns

Înapoi la “Orange”