Încearcă ce am zis la postul #15 (Orange, Vodafone, Cosmo...)
Cu ele merge ?
Blacberry Z 10 liber de retea nu se poate seta APN pe Digi
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
am facut, acesta e raspunsul "Registered for blackberry services" ...daniel_gh scrie:Register BlackBerry / Nu-mi dau seama care-i treaba cu serviciul asta dar merita încercat.
Settings > About > Network > ...(More) > Register BlackBerry
Se pare ca face o "cerere" undeva...fără un rezultat imediat.
Poate ajuta.
dar tot nu merge
azi m-au sunat cei de la RDS ca raspuns la sesizarea cu BBM. Au blocat doar portul 25, in rest nu au restrictii. Au fost foarte amabili, dar cert ca si paraleli.
RDS ar putea fi un rai pentru toti cu smartfone avind in vedere internetul nelimitat la pret modic. daca ar introduce si un pachet de minute ar putea bate tot, dar se pare ca nu au interesul.
deocamdata ramine in coada de peste, diferitele firmware de BBM, wipe-uri, combinatii ... nu au dus la solutionarea problemei
RDS ar putea fi un rai pentru toti cu smartfone avind in vedere internetul nelimitat la pret modic. daca ar introduce si un pachet de minute ar putea bate tot, dar se pare ca nu au interesul.
deocamdata ramine in coada de peste, diferitele firmware de BBM, wipe-uri, combinatii ... nu au dus la solutionarea problemei
ramine c un mister tipic... am mai avut probleme cu un nokia lumia 920 care nu vroia sa mearga pe digi ... dar dupa ce l-am updatat mergea perfect. Din pacate la Z10 nu s-a intimplat nimic indiferent de versiunea OS-ului folosit. un lucru este cert pentru mine, problema e clar de la ei.
dar ... asta e competitia intre furnizorii de servicii
dar ... asta e competitia intre furnizorii de servicii