De cateva zile nu mai pot sa ma conectez la forum cu tapatalk 2.
Imi spune ca plug-in ul pt tapatalk a fost dezactivat.
Este de la forum sau face figuri aplicatia mea?
stima,
Conectare Tapatalk
Reguli forum
Aici se deschid topicuri doar cu probleme legate de website-ul BBerry.RO. Restul se şterge!
Aici se deschid topicuri doar cu probleme legate de website-ul BBerry.RO. Restul se şterge!
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Conectare Tapatalk
Me like Berryes!
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
Am actualizat Tapatalk-ul la ultima versiune existenta! Pe telefoanele mele se vad forumurile...pot sa scriu dar daca dau pe categoriile "Unread" "All" si "Participated" imi gandeste si nu se conecteaza, nu zice nimic! Din punct de vedere tehnic programelul este instalat cum trebuie pe forum, nu am ce sa ii mai fac.... poate cei de la Tapatalk lucreaza la ceva?
Oricum acum citesc niste tutoriale pe niste forumuri ca se pare ca si altii intampina aceasi problema! Revin cu detalii.
Seara placuta iti doresc!
Oricum acum citesc niste tutoriale pe niste forumuri ca se pare ca si altii intampina aceasi problema! Revin cu detalii.
Seara placuta iti doresc!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
Gata, s-a rezolvat... Tapatalk-ul functioneaza perfect! Pe langa am implementat si "Mobile Version" pentru cei care nu folosesc Tapatalk!
Sa verifici si tu daca merge la tine! Acum sa vad cum aranjez bara din dreapta ca s-a belit asta acum
Succes!
Sa verifici si tu daca merge la tine! Acum sa vad cum aranjez bara din dreapta ca s-a belit asta acum
Succes!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Conectare Tapatalk
Workin' just fine..
Thanks!
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Thanks!
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Me like Berryes!